CNC mach3 USB 4 Оска Комплет, 4pcs TB6600 stepper возачот+ mach3 USB stepper моторни контролер одбор+ 4pcs nema17 мотор

CNC mach3 USB 4 Оска Комплет, 4pcs TB6600 stepper возачот+ mach3 USB stepper моторни контролер одбор+ 4pcs nema17

DEN 3768.00

Ново

Това е достапна

Тип На Мотор: Stepper Мотор

Најдобрите понуди во категоријата